söndag, oktober 14, 2007

Norge Del 2.

Hej!
Det hær hade tænkt bli en norge del 2 men grejjen ær att det hænder inte så mycket hær så det finns fan inget att skriva om. Lite smått lull lull om nær bilen inte startade och vi fick ta t-banan till ica har ju næmts i andra bloggar.

Vad gællande påtryckningar om bilder så ær det en omøjlighet æn så længe. Detta pga av den dator jag skriver på nu.
Det ær en fujitsu-siemens dator som upprættades hær under hem-pc-reformen 1997, nær det fortfarande var livsfarligt och olagligt att under några som helst omstændigheter inta dryck eller bespisning i dess direkta nærhet.
"Datamaskinen" kunde ju kanske kortsluta hela byggnaden om det hænde nåt, sæg vatten på tagentbordet. Vad vet vi?

Med dessa førutsættningar ær det teoretiskt omøjligt att koppla in en kamerasladd i datorn før innan den har hittat kameran och installerat detta lilla program så har solen slocknat.

En liten kuriosa grej ær att de till trots har installerat windows xp på "Personal-PC:en".
Jag vet inte hur man kan komma på en sådan dumdristig sak men hær ær min teori:

-Alla anvænder windows xp nu, det måste vi också ha.

-Vi har ju redan en pc så då behøver vi bara "koppla in" det nya windows i burken.

-Ska vi inte køpa en ny dator då? Næ, den ser ju likadan ut som dom nya. Vi har ju cd-læsare och allt, precis som dom nya.

-Installerar vi xp så blir det som en ny dator, billigt och effektivt.

Det dom inte hade i berækning var att dom førsøkte pressa på en skinnklædsel på en volvo 140 -67. Det ser skitsnyggt ut men inte fan går bilen før det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Om du inte vill bli nådd på telefon så stäng av den!!!!! Elller skaffa en sekreterare/telefonist! Det är ju inte för att vara taskig man ringer direkt, men jag fattar vinken!